Захист даних

Захист даних

Керуючись Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (далі - Закон № 2297), Користувач дає свою згоду оператору персональних даних ТОВ Мілє (місце знаходження: 01033 Київ, вулиця Жилянська, 48, 50 А) на обробку своїх персональних даних ( на здійснення будь-яких дій, операцій щодо наданої інформації, що відноситься до персональних даних Користувача) у тому числі на передачу зазначених персональних даних третім особам, з якими ТОВ Мілє на власний розсуд уклало / укладе договори, з метою збору та обробки інформації, дослідження задоволеності споживачів, проведення маркетингових, соціологічних та інших досліджень.

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем безстроково.
Користувач повідомлений і згодний з тим, що зазначена згода на обробку персональних даних може бути ним відкликана письмово в будь-який час, шляхом відповідного повідомлення ТОВ Мілє замовленим поштовим відправленням з описом вкладення, або вручення під підпис уповноваженій особі ТОВ Мілє.

Щоб забезпечити достатній захист даних під час передачі інтернет-форм (наприклад, підписку на інформаційний бюлетень), ми використовуємо службу Google ReCAPTCHA від Google Inc. Це використовується для визначення, чи було дане введення здійснено людиною, чи є непередбаченим автоматизованим процесом. Служба отримує доступ до вашої IP-адреси та інших даних, які Google може вимагати для послуги reCAPTCHA, і передає її Google. Застосовуються політика захисту даних від Google Inc. Щоб отримати додаткові відомості про захист даних за допомогою Google Inc., будь ласка, перейдіть на сторінку https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

Безпека даних

Інформація про безпеку даних в компанії Miele

Компанія Miele, як виробник якісних і надійних приладів, також має найвищі вимоги до даних і кібербезпеки своїх мережевих пристроїв, додатків і веб-додатків. Хоча ми намагаємося дуже швидко виявити та усунути слабкі місця, навряд чи можна досягти стовідсоткової безпеки у випадку інформаційних технологій.

Тому компанія Miele зацікавлена ​​в будь-якій інформації, яка стосується можливих або виявлених ризиків безпеки даних, які впливають на наші продукти, програми або веб-програми.

Щоб повідомити про загрози та інформацію про кібербезпеку в Miele, скористайтеся нашою міжнародною сторінкою:

             https://www.miele.com/de/com/cybersicherheit-5047.htm

У разі виникнення сумніву, будь ласка, звертайтесь: ми виконаємо ваш запит і зв'яжемося з вами, якщо у нас виникнуть додаткові питання.

Cookies

ТОВ Мілє використовує файли cookies для моніторингу переваг відвідувачів інтернет-сайту та відповідних поліпшень дизайну та функціоналу інтернет-сайту.

Файли Cookie - це невеликі файли, які зберігаються на жорсткому диску вашого комп'ютера. Файли Cookies використовуються для забезпечення відвідувачам сайту максимальної зручності користування, для оптимізації наших веб-сайтів і спрощення навігації, файли Cookies дозволяють користуватися спеціальними сервісами і персоналізувати перегляд наших сайтів.

Файли Cookies також допомагають нам відслідковувати найбільш відвідувані веб-сторінки, визначати ефективність реклами та інтернет-пошуків, а також дають уявлення про поведінку користувачів, що дозволяє послідовно покращувати зміст, дизайн і функціонал інтернет-сайту.

У більшості браузерів прийом файлів Cookies здійснюється автоматично. Ви можете заблокувати збереження файлів Cookies на вашому жорсткому диску, встановивши відповідні настройки браузера. Ви можете також в будь-який час видалити файли Cookies, що зберігаються на жорсткому диску вашого комп'ютера. Ви також можете використати блокування прийому Cookies, однак, це може призвести до обмеження доступу до сервісів, які надаються на нашому сайті.

Цифровий помічник Miele

Цифровий помічник Miele — це так званий чат-бот, наданий нашим постачальником технічних послуг e-bot7 GmbH, що розташований за адресою вул. Перуза 7, 80333 Мюнхен. Цифровий помічник Miele допоможе вам у пошуку інформації. Просто напишіть своє запитання у вікні чату. А цифровий помічник Miele відповість вам на нього. Якщо ви хочете зробити запит щодо сертифікату Miele, який йде у комплекті з технікою Miele цифровий помічник Miele надішле вам посилання на відповідну вебформу.

Цифровий помічник Miele не відповідає на запити клієнтів, що стосуються договорів. Якщо ви маєте саме такий запит, зверніться до нашої служби підтримки клієнтів (https://www.miele.ua/uk/domestic/contact-form-2988.htm). Для взаємодії з цифровим помічником Miele не потрібні і не вимагаються персональні дані. Максимум того, що може бути потрібним для цифрового помічника Miele - це інформація про тип відповідного пристрою. Але при цьому не вимагаються дані, за якими можна ідентифікувати пристрій, наприклад, його серійний номер.

Ми обробляємо ваші дані, щоб вирішити ваші проблеми, а також контролювати й покращувати наші бізнес-процеси та обслуговування, включно з цифровим помічником Miele, що є нашим законним інтересом. Правовою основою для обробки даних є пункт f частини першої статті 6 Загального регламенту про захист даних (GDPR).

Особи, які використовують Цифровий помічник Miele , як суб'єкти персональних даних, дають згоду на обробку їхніх персональних даних, повідомлені про володільця персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, свої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору персональних даних та осіб, яким передаються їх персональні дані. та усвідомлюють, що такі дані обробляються (зберігаються) іншою стороною з метою забезпечення реалізації господарсько-правових відносин в цілях бухгалтерського, податкового обліку та у сфері статистичної звітності, а також передачі персональних даних органам державної влади (за вимогою).

Запитання, які ви ставите цифровому помічнику Miele, а також дані про використання, тобто тривалість чату, позначка часу відправлення повідомлень, кількість діалогів та приблизне розташування користувачів, зберігаються максимум 90 днів. Після цього ваші запитання будуть безповоротно видалені. Крім того, дані про використання зберігаються анонімно для статистики. Особисті дані не оцінюються.

 

 

 

Політика щодо файлів cookie

Технічно необхідні файли cookie (обов'язкові файли cookie)

Обов'язкові файли cookie потрібні для навігації вебсайтами та для використання їхніх функцій, як-от доступ до реєстрації на вебсайті або використання нашого чату. Без цих файлів cookie певні функції вебсайту не працюють.

Правовою основою для обробки персональних даних за допомогою технічно необхідних файлів cookie є пункт f частини першої статті 6 Загального регламенту про захист даних (GDPR). Дані, зібрані за допомогою технічно необхідних файлів cookie, не використовуються для створення профілів користувачів.

Обов'язкові файли cookie неможливо деактивувати. Обов'язкові файли cookie, які ми використовуємо, — це так звані сесійні файли cookie, які автоматично видаляються після завершення сеансу браузера.

Більш докладну інформацію можна знайти в таблиці нижче:

Назва

Третя сторона

Ціль

Період зберігання

AWSALB

AWSALBCORS

console.e-bot7.de

e-bot7 GmbH

Сеансовий токен, який використовується для технічної автентифікації; ідентифікатор розмови, який використовується для відновлення записів чату

Протягом сесії

NID

Google Агенції перформанс-маркетингу

Менеджер тегів Google — це система керування тегами, яку Miele використовує для впровадження тегів Google Analytics і тегів перформанс-маркетингу місцевих організацій збуту на вебсайтах Miele.

6 місяців

gtm_auth

gtm_debug

gtm_preview

протягом сесії