Захист даних

Захист даних

Керуючись Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (далі - Закон № 2297), Користувач дає свою згоду оператору персональних даних ТОВ Мілє (місце знаходження: 01033 Київ, вулиця Жилянська, 48, 50 А) на обробку своїх персональних даних ( на здійснення будь-яких дій, операцій щодо наданої інформації, що відноситься до персональних даних Користувача) у тому числі на передачу зазначених персональних даних третім особам, з якими ТОВ Мілє на власний розсуд уклало / укладе договори, з метою збору та обробки інформації, дослідження задоволеності споживачів, проведення маркетингових, соціологічних та інших досліджень.

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем безстроково.
Користувач повідомлений і згодний з тим, що зазначена згода на обробку персональних даних може бути ним відкликана письмово в будь-який час, шляхом відповідного повідомлення ТОВ Мілє замовленим поштовим відправленням з описом вкладення, або вручення під підпис уповноваженій особі ТОВ Мілє.

Cookies

ТОВ Мілє використовує файли cookies для моніторингу переваг відвідувачів інтернет-сайту та відповідних поліпшень дизайну та функціоналу інтернет-сайту.

Файли Cookie - це невеликі файли, які зберігаються на жорсткому диску вашого комп'ютера. Файли Cookies використовуються для забезпечення відвідувачам сайту максимальної зручності користування, для оптимізації наших веб-сайтів і спрощення навігації, файли Cookies дозволяють користуватися спеціальними сервісами і персоналізувати перегляд наших сайтів.

Файли Cookies також допомагають нам відслідковувати найбільш відвідувані веб-сторінки, визначати ефективність реклами та інтернет-пошуків, а також дають уявлення про поведінку користувачів, що дозволяє послідовно покращувати зміст, дизайн і функціонал інтернет-сайту.

У більшості браузерів прийом файлів Cookies здійснюється автоматично. Ви можете заблокувати збереження файлів Cookies на вашому жорсткому диску, встановивши відповідні настройки браузера. Ви можете також в будь-який час видалити файли Cookies, що зберігаються на жорсткому диску вашого комп'ютера. Ви також можете використати блокування прийому Cookies, однак, це може призвести до обмеження доступу до сервісів, які надаються на нашому сайті.